phone72 gul  Tlf: 23 05 87 10

Skike turbilde

FunkWeb - Suksess for alle har et formål om å bidra til et varmere og mer inkluderende arbeidsliv. Dette innebærer om å se hvert enkelt menneske, og gi alle en sjanse til å bruke sine ressurser. 

Vår intensjon er at arbeidsinkludering skal tilføre noe av verdi for alle parter. For en arbeidssøker betyr det å ha en jobb økt livskvalitet ved å få muligheten til å ta del i samfunnet. For arbeidsgivere er det å inkludere mennesker som står utenfor en fin måte å ta sosialt ansvar og samtidig få tilgang til ressurspersoner for bedriften. Vi tar inkluderingsdugnaden på alvor.

Ved at du handler hos Sportsmate.no, støtter du FunkWeb sitt arbeid for et varmere og mer inkluderende arbeidsliv. Når du kjøper et par med Skikes eller turskøyter får du ikke bare et produkt av høy kvalitet som du kan ha det veldig gøy med - du bidrar samtidig til at enda flere får jobb og får muligheten til å prøve seg i arbeidslivet, samt utnytte og utvikle sitt potensiale.

Sportsmate.no er en nettbutikk som selger Skike, turskøyter og tilbehør. Her finner du alt du trenger for å kunne få deg en god, sikker og behagelig tur på isen eller offroad i skogen. Felles for alle våre produkter er at de skal være morsomme og annerledes. Vi elsker ting som ruller og glir, og mener at trim fungerer best når man har det gøy!

Skike rulleskøyter kan brukes av alle - både eldre og unge, profesjonelle og mosjonister. På grunn av sin anvendelighet, har Skike rulleskøyter blitt svært populære de siste årene og gjør både trening og mosjon til en ren fornøyelse. Derfor er vi i Sportsmate stolte av å kunne tilby Skike rulleskøyter til våre kunder i Norge!

Besøk nettbutikken på Sportsmate.no

 

 

Blå bakgrunnsdekpr
Blå kontakt oss knapp

Vi er stolte av å kunne presentere noen av våre kunder og samarbeidspartnere som er med på å ta et ansvar for et varmere og mer inkluderende arbeidsliv

Våre kunder og samarbeidspartnere

Image is not available
Loggo Aller gruppen
Logo finn.no
Logo Technogarden
Logo Sykehuspartner
Logo Glasspaper
Logo Jysk
Logo Deloitte
Logo pensjonistpartiet
Logo Lefdal
Logo KLP
Logo Europris
Logo Kiwi
Slider
En gate i oslo

Følg oss på sosiale medier

Følg oss på Facebook
Følg oss på Facebook
Følg oss på Facebook
Slider

 

 


 

Offentlig transport

Buss 31, 302, 301, 33, 363, 321 til Rosenhoff.
Trikk 17 til Rosenhoff

Besøk oss

Trondheimsveien 184
0570 Oslo

Kontakt oss

Tlf: 23 05 87 10
Send oss en e-post

Åpningstider

Mandag - fredag
kl 08.00-16.00