phone72 gul  Tlf: 23 05 87 10

Referanser - Web og Teknologi

Her er noen av våre referanser innen web og teknologi. 

ABS Skadedyr

ABS Skadedyr

ABS Skadedyrkontroll tilbyr tjenester innen bekjempelse og forebygging av insekter, rotter, mus og andre typer skadedyr.

Se websiden


Skadedyrshop

Skadedyrshop

Skadedyrshop.no, tilbyr «gjør det selv produkter» til folk som ønsker å forsøke bekjempelse av skadedyr på egenhånd.

Se websiden


Metallhuset Bergsøe

Metallhuset Bergsøe

Metallhuset Bergsøe forhandler metall og legeringer til støperi-, elektronikk- og maskinindustrien, fremstillet av ledende produsenter i Europa og Japan.

Se websiden


Fortidsminneforeningen

Fortidsminneforeningen

Fortidsminneforeningens mål er å være den ledende frivillige organisasjonen i det norske kulturminnevernet. Fortidsminneforeningen kjemper for at verdifulle kulturminner og kulturmiljøer skal bli tatt vare på for ettertiden.

Se websiden


Raadhusgruppen

Raadhusgruppen

Raadhusgruppen har hovedfokus på headhunting og rekruttering av rett kompetanse til det nordiske næringsliv. Raadhusgruppen er etablert i Trollåsen utenfor Oslo og er et norsk selskap i sterk vekst.

Se websiden


Norsk Energi

Norsk Energi

Norsk Energi er et ledende konsulentselskap innen energi, miljø og sikkerhet, med spesialkompetanse på termiske energisystemer.

Se websiden


RPV

RPV

RPV tilbyr salg, service, installasjon og rådgivning av gasspeis, gassanlegg og gassforbrukende utstyr! Vi tilbyr også klebersteinsovn, klebersteinspeis og gassfakler.

Se websiden


Appbiblioteket - NAV/Statped

Appbiblioteket - NAV/Statped

Appbiblioteket er en nettside fra NAV om bruk av smartteknologi for mennesker med funksjonsnedsettelser. Nettsiden gir beskrivelse av apper for smarttelefoner og nettbrett for iOS, Andriod og Windows.

Se websiden


Pensjonistpartiet

Pensjonistpartiet

Pensjonistpartiet vil arbeide for å utjevne forskjeller i leve- og livsvilkår for alle norske borgere. Partiets fremste oppgave er å arbeide for trygge levekår og en god og verdig livssituasjon for barn og unge, funksjonshemmede, trygdede og eldre i Norge.

Se websiden

Blå bakgrunn med logo bufdir
Sitat_bufdir.jpeg

Maria Dahl

Møtet med Funkweb var preget av høy kompetanse, effektivitet, økonomisk balanse og kvalitet.

Møtet med Funkweb var preget av høy kompetanse, effektivitet, økonomisk balanse og kvalitet. Arbeidet ble utført raskt og kyndig, og de tilpasningene vi trengte ble utført med en gang.

Møtet med Funkweb var preget av høy kompetanse, effektivitet, økonomisk balanse og kvalitet. Arbeidet ble utført raskt og kyndig, og de tilpasningene vi trengte ble utført med en gang. Prisen var svært rimelig, uten at det gikk ut over kvaliteten. Vi er svært fornøyde med prosessen, og brukerne våre gir gode tilbakemeldinger på resultatet. Det er ingen tvil om at vi kan anbefale FunkWeb på det varmeste!

Anførselstegn
Anførselstegn

 

 


 

Offentlig transport

Buss 31, 302, 301, 33, 363, 321 til Rosenhoff.
Trikk 17 til Rosenhoff

Besøk oss

Trondheimsveien 184
0570 Oslo

Kontakt oss

Tlf: 23 05 87 10
Send oss en e-post

Åpningstider

Mandag - fredag
kl 08.00-16.00