phone72 gul  Tlf: 23 05 87 10

Lærekandidat innen IT?

Ordningen er for deg som har behov for en skreddersydd eller tilrettelagt fagopplæring innen IT-faget, der målet er å oppnå en grunnkompetanse i faget. For øyeblikket kan vi tilby lærekandidatplasser og lærlingeplasser innen IT-Utviklerfaget. Men vi ønsker også å tilby plasser i flere av fagbrevene innen Informasjonsteknologi og Medieproduksjon etterhvert.

MÅLET MED LÆREKANDIDATORDNINGEN HOS FUNKWEB

Som lærekandidat får du skreddersydd fagopplæring i bedrift. Enten hos oss i FunkWeb, eller ute hos en av våre samarbeidspartnere under tett oppfølging av oss.

Målet er å tilby opplæring som gir høyest mulig kompetanse ut fra den enkeltes forutsetninger og behov, og et grunnlag for fremtidig arbeid.

Selv om man i utgangspunktet sikter mot grunnkompetanse, er det fullt mulig å endre status til lærling underveis og oppnå yrkeskompetanse, dersom det er ønskelig og realistisk.

For mange er lærekandidatordningen et steg på veien mot fullt fagbrev.

HVORDAN BLIR DIN HVERDAG?

På din vei mot grunnkompetanse (eller fagbrev) starter vi med å kartlegge interesser, ønsker og evner, målt opp mot kompetansemålene i fagbrevet. Vi finner ut hvilke forutsetninger og muligheter som ligger til grunn slik at vi i fellesskap lager en realistisk og ønskelig vei mot en grunnkompetanse eller fullt fagbrev.

Målet vårt i FunkWeb er suksess for alle!

ARBEIDSOMRÅDER I FUNKWEB

Vi benytter oss av de vanligste rammeverk, metoder og verktøy i bransjen. 

Det er kompetansemålene for VG3 IT-Utviklerfaget som ligger til grunn for arbeidsoppgavene og læremålene.

Eksempler på noen oppgaver hos oss:

  • Utvikling av nettsider (Joomla, WordPress, HTML/CSS)
  • Utvikling og drift av nettbutikk (WP, Woocommerce, integrasjoner, plugins ++)
  • Utviklingsprosjekter internt og mot eksterne kunder (Integrasjoner, nettsider, spill, applikasjoner m.m.)
  • Daglig drift, sikkerhet, personvern og utvikling av interne systemer hos oss.

VARIGHET

Lærekandidatordningen er et ordinært løp i videregående opplæring på linje med lærlingordningen. Lærekandidaten inngår en opplæringskontrakt i stedet for en lærekontrakt, og får et kompetansebevis. Beviset kan brukes til å søke jobb, og er et formelt dokument på lik linje med et vitnemål. Læretiden varierer mellom 1-4 år, og planen for opplæringen lages etter hva du kan, og ønsker å lære deg. Akkurat som lærlinger har lærekandidater vanligvis opplæring to år i skole og to år i lærebedrift.

HVEM KAN DELTA?

Tiltakene er beregnet på deg som trenger tettere oppfølging for å klare å gjennomføre kompetansemål for å oppnå grunnkompetanse eller fagbrev innen IT-Utviklerfaget.

HVORDAN SØKE SEG TIL OSS?

Alle innsøkninger går via NAV. Ta kontakt med en karriereveileder eller ditt lokale NAV-kontor for å finne ut av om du kan søke på våre tiltak. Det er mulig å kombinere lærekandidatordningen med AFT (Arbeidsforberedende trening) og AAP.

KONTAKTPERSONER:

Hans Tore Bråten

Fagansvarlig Lærlinger

Mobil: 905 19 615

E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Laila Holand 

Tiltaksansvarlig

Mobil: 986 86 340

E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

 


 

Offentlig transport

Buss 31, 302, 301, 33, 363, 321 til Rosenhoff.
Trikk 17 til Rosenhoff

Besøk oss

Trondheimsveien 184
0570 Oslo

Kontakt oss

Tlf: 23 05 87 10
Send oss en e-post

Åpningstider

Mandag - fredag
kl 08.00-16.00