phone72 gul  Tlf: 23 05 87 10

360-fotografering

360Hvor mye tid og penger bruker du på produktfotografering? Å overlate denne jobben til profesjonelle fotografer kan bli svært kostbart, samtidig kan bruk av interne ressurser gå utover primæroppgavene for ditt firma.

Bruk oss! - Våre priser er svært konkurransedyktige.

Vi tar 360-graders bilder ved bruk av et turntable og programvare spesielt utviklet for høykvalitets produktfotografering. Bildene leveres i formater for bruk på web og trykk. All media leveres til deg via en nedlastingslenke, en DVD eller FTP for direktenedlasting til din server.

Jevn bakgrunn og profesjonell lyssetting sørger for lyse, klare og pene bilder av dine produkter. Fotograferingen foregår i vårt fotostudio i våre lokaler. Vi kan ta bilde av produkter i alle størrelser, fra smykker og kjøkkenmaskiner til barnevogner og sportsutstyr. Etter fotografering tar vi oss av bilderedigering og justeringer (f.eks fjerning av bakgrunn, fargebalansering), slik at du får alt ferdig pakket i en animasjon for bruk på din webside.

Bildene kan leveres med svært høy oppløsning som brukes i produktkataloger og annet markedsføringsmateriell.

Les mer på 360produktfoto.no/

Maria Dahl

Møtet med Funkweb var preget av høy kompetanse, effektivitet, økonomisk balanse og kvalitet.

Møtet med Funkweb var preget av høy kompetanse, effektivitet, økonomisk balanse og kvalitet. Arbeidet ble utført raskt og kyndig, og de tilpasningene vi trengte ble utført med en gang.

Møtet med Funkweb var preget av høy kompetanse, effektivitet, økonomisk balanse og kvalitet. Arbeidet ble utført raskt og kyndig, og de tilpasningene vi trengte ble utført med en gang. Prisen var svært rimelig, uten at det gikk ut over kvaliteten. Vi er svært fornøyde med prosessen, og brukerne våre gir gode tilbakemeldinger på resultatet. Det er ingen tvil om at vi kan anbefale FunkWeb på det varmeste!

Anførselstegn
Anførselstegn
Slider

Følg oss på sosiale medier

Følg oss på Facebook
Følg oss på Facebook
Følg oss på Facebook
Slider

 

 


 

Offentlig transport

Buss 31, 302, 301, 33, 363, 321 til Rosenhoff.
Trikk 17 til Rosenhoff

Besøk oss

Trondheimsveien 184
0570 Oslo

Kontakt oss

Tlf: 23 05 87 10
Send oss en e-post

Åpningstider

Mandag - fredag
kl 08.00-16.00