phone72 gul  Tlf: 23 05 87 10

IT-drift og support

itdriftFunkWeb har en egen avdeling som håndterer alle typer driftsoppgaver. Vi har også deltakere på tiltak som kan bistå med enklere IT-oppgaver som f.eks. installasjon og konfigurering av PC'er i nettverk. 

Vi tar oppdrag innen service og driftsoppgaver

Vi kan hjelpe deg med akutte dataproblemer og oppsett og drift av nettverk. Vi tilbyr driftsavtaler og kan ta totalansvar for IT systemer.

Hvorfor velge FunkWeb?

Vi er en leverandør med lave kostnader og lave timepriser. Vi tilbyr tilpassede løsninger som du kan vokse med. Vi møter raskt opp og det er mulig å få tak i oss. Våre teknikere har lang erfaring og oppdaterte kunnskaper om Microsoft driftsmiljø. Våre ansatte er sertifiserte av Microsoft.

Test oss: Gratis gjennomgang av server, antivirus, backup og sikkerhet.

Vi kan ta en gjennomgang av dine systemer og gi deg en gratis statusrapport. Du får en grundig vurdering av datasystemer og forslag til eventuelle forbedringer. Vi gjør dette uten kostnader for deg men håper selvsagt å få til et samarbeid.

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat om hva vi kan hjelpe deg med!

Maria Dahl

Møtet med Funkweb var preget av høy kompetanse, effektivitet, økonomisk balanse og kvalitet.

Møtet med Funkweb var preget av høy kompetanse, effektivitet, økonomisk balanse og kvalitet. Arbeidet ble utført raskt og kyndig, og de tilpasningene vi trengte ble utført med en gang.

Møtet med Funkweb var preget av høy kompetanse, effektivitet, økonomisk balanse og kvalitet. Arbeidet ble utført raskt og kyndig, og de tilpasningene vi trengte ble utført med en gang. Prisen var svært rimelig, uten at det gikk ut over kvaliteten. Vi er svært fornøyde med prosessen, og brukerne våre gir gode tilbakemeldinger på resultatet. Det er ingen tvil om at vi kan anbefale FunkWeb på det varmeste!

Anførselstegn
Anførselstegn
Slider

Følg oss på sosiale medier

Følg oss på Facebook
Følg oss på Facebook
Følg oss på Facebook
Slider

 

 


 

Offentlig transport

Buss 31, 302, 301, 33, 363, 321 til Rosenhoff.
Trikk 17 til Rosenhoff

Besøk oss

Trondheimsveien 184
0570 Oslo

Kontakt oss

Tlf: 23 05 87 10
Send oss en e-post

Åpningstider

Mandag - fredag
kl 08.00-16.00